Hvad ellers?
- Hvad med f.eks. et par special-lavede styrvægte?...

Uanset hvilke styrvægte din motorcykel er født med, er det altid lækkert at kunne vise den frem med nogle styrender der skiller sig ud.

Er cyklen f.eks. monteret med sorte vægte fra fabrikken, eller monterer du tykkere håndtag, som man f.eks. ofte gør når man eftermonterer varme-håndtag, er det lækkert, dels at kunne sætte nogle flotte blanke styrender på og dels få dem lavet så de i diameteren passer til de håndtag man har.

Via en kontakt til et tysk firma som laver 1.klasses arbejder med rustfri stål, er det lykkedes mig at forhandle rigtig gode priser frem på speciallavede styrvægte. De vægte der laves udføres så kærv og/eller bolt i enden af styrvægten flugter perfekt med styrenden, så designet bliver 10 gange så flot som det jeg ellers har kunnet finde rundt omkring på nettet.

Og i lighed med fartpiloten, så skal alle der interesserer sig for det, selvfølgelig have lov til også at høste lidt af det guldkorn jeg har fundet her... ;-)

Jeg har pt. fået lavet vægte til mine nuværende Yamaha'er, som jeg viser billeder af nedenunder. Billederne tjener som eksempler på styrender der fuldender et flot projekt og en flot MC. Vurder selv om det kunne være noget.

Eksempel 1
Yamaha FJ 1200
(passer såvidt jeg ved også på Fazer, samt på FJ 1100...)


(klik for forstørrelse)

Vægtene her er drejet ud i 1 stykke rustfrit stål! Disse her er desuden lavet 5mm tykkere nærmeste styret, så deres diameter passer med den større diameter som de eftermonterede varme-håndtag har ;-)

Eksempel 2

Yamaha FJR 1300 (alle årgange)
 


(klik for forstørrelse)

Bemærk at bolten er lavet med fladt hoved (bagsiden er konisk), så den flugter perfekt med styrenden!


Andre typer styrvægte laves efter ønske. Det kan være nødvendigt at sende en eller begge originale vægte til mig for opmåling.

Priserne ligger på dkr. 600,- pr. sæt plus evt. porto, hvis de ikke overdrages personligt. Jeg tager dog et lille forbehold for styrvægte der måtte være vanskelige at lave, da jeg ikke selv har forstand på den slags ;-)

Generelt: Min. 14 dages leveringstid må påregnes


Kontakt EasyRide og få fat i et RIGTIGT sæt styrvægte til netop din cykel ;-!

Cruise med konstant fart uden anstrengelse...


GARANTI

Da styrvægtene skræddersyes efter mål og efter købers anvisninger, ydes der ikke garanti på dem ligesom de ikke tages retur!